Η ιδέα :
Θα μπορούσε ένα Ωκεανός να λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, σε όλη την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο, να τον έχεις πάνω σου όπου και εάν πας και να τον "χρησιμοποιείς" όποτε θέλεις ?
Όλες αυτές τις απορίες είχαμε και τελικά βρήκαμε την λύση, να μπορούν να γίνουν όλα αυτά, απλά και γρήγορα.Βοηθός μας η τεχνολογία και πιο συγκεκριμένα τα smartphones που πλέον οι περισσότεροι/ες έχουμε.  Κατεβάστε λοιπόν σήμερα από το Play Store την  εφαρμογή  Καφεμαντεία Greek Style για κινητά τηλέφωνα για συσκευές Android. Μία εφαρμογή που θα μπορεί online να σας λέει το φλιτζάνι του καφέ σας, όπου και εάν βρίσκεστε, ότι γλώσσα και εάν μιλάτε (Ελληνικά, Αγγλικά, Τούρκικα, Αραβικά). Σας περιμένουμε λοιπόν να σας πούμε το φλιτζάνι online από τα καφέ ΩκεανόςΗ διαδικασία :

Κατεβάστε την εφαρμογή μας και κάνοντας σύνδεση με τον λογαριασμό facebook σας κερδίζεται απευθείας 30 δωρεάν μονάδες. Κάντε αποθήκευση του προφίλ σας και είστε έτοιμη να στείλετε το πρώτο σας φλιτζάνι.... Γυρίστε τα φλιτζάνια για 5-10 λεπτά και βγάλτε τρεις καθαρές φωτογραφίες από όλες τις πλευρές του φλιτζανιού. Επιλέξτε την Προσωπική σας Καφετζού και πατώντας συνέχεια ανεβάστε τις φωτογραφίες σας . Τις επόμενες ώρες θα έχετε την πρόβλεψη σας αναλόγως την αναμονή ....   

  ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ

Επικεντρώσου στα θέματα που σε απασχολούν. Πάρε ένα κομμάτι χαρτί και κάνε τέσσερα συγκεκριμένα ερώτημα. Βγάλε φωτογραφία με τα ερωτήματα σου και στείλε τις φωτογραφίες σου όπως θα έστελνες και το φλιτζάνι σου. Τις επόμενες ώρες θα έχεις τις απαντήσεις για το κάθε ερώτημα σου.

 ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ)

Καφεμαντεία και Χαρτομαντεία ανάλογα τι θέλετε εσείς σε ζωντανή σύνδεση (τηλεφωνική) γιατί εσείς μας το ζητήσατε !!Κάντε ακριβώς την ίδια διαδικασία όπως πριν , δηλαδή βγάλτε φωτογραφία το φλιτζάνι σας ή τις ερωτήσεις σας για την χαρτομαντεία ,απλά πάνω στίς φωτογραφίες σας γράψτε μας το τηλεφωνικό σας νούμερα.Στην επόμενη ώρα θα σας καλέσουμε εμείς χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για την πρόβλεψη σας ( η υπηρεσία δεν είναι τύπου 090ΧΧΧ..) και για να απαντήσουμε στα ερωτήματα ή τις απορίες σας σχετικά με την πρόβλεψη. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, Αγγλία, Αμερική, Καναδά, Αυστραλία.Διάρκεια κλήσεως 15 λεπτά. Απαγορεύεται η χρήση σε άτομα κάτω των 18 ετών. 


  ©Copyright - Okeanos Coffee Company LDT - 2016 - 2018