- Πώς ¨γυρνάω¨ το φλιτζάνι μου ώστε να είναι έτοιμο να το φωτογραφίσω ?

• Είναι απαραίτητο να έχουμε θετική, αισιόδοξη διάθεση αλλά και ηρεμία. Τις ημέρες που δεν έχουμε κέφι ή αντιμετωπίζουμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, δεν πρέπει να μπούμε στην διαδικασία να γυρίσουμε το φλιτζάνι!

• Αφού βράσουμε το καφεδάκι μας, το σερβίρουμε σε ένα φλιτζάνι που έχει φαρδύ χείλος και στενό πάτο. Το εσωτερικό χρώμα της πορσελάνης θα πρέπει να είναι λευκό για να μπορούμε να διαβάσουμε καλύτερα τα σύμβολα.

• Πίνουμε το καφεδάκι μας, φροντίζουμε όμως να αφήσουμε στο φλιτζάνι μας λίγο από το ρόφημά μας (ελάχιστο) ώστε να μην έχει μείνει μόνο το κατακάθι του καφέ. Αν ο ελληνικός καφές δεν μας αρέσει, τότε πίνουμε 3 γουλιές καφέ, αδειάζουμε το ρόφημά μας αφήνοντας όπως περιγράψαμε και παραπάνω, λίγο καφέ για να μην έχει μείνει μόνο το κατακάθι.

• Παίρνουμε το φλιτζάνι στα χέρια μας, και το γυρίζουμε κυκλικά – όπως κινούνται οι δείκτες του ρολογιού – ώστε να «ξεκολλήσουμε» το κατακάθι που έχει μείνει στον πάτο!  Κάνουμε 3 κύκλους το φλιτζάνι.

• Παίρνουμε το πιατάκι του καφέ, σκεπάζουμε το χείλος του φλιτζανιού και το γυρνάμε ανάποδα.

• Αφήνουμε για 5 λεπτά το φλιτζάνι μας ανάποδα, πάνω σε μία χαρτοπετσέτα για να στεγνώσει και για να σχηματιστούν τα σύμβολα. Δείτε εδώ

- Θέλω να στείλω ένα παλιότερο φλιτζάνι μου (φωτογραφίες) μπορώ ?

Δεν είναι σωστό για την καφεμαντεία , και άρα για την πρόβλεψη που θα πάρετε παλιότερα φλιτζάνια σας !! Το φλιτζάνι πρέπει να είναι της μέρας που κάνετε την αποστολή του φλιτζανιού σας. Η έννοια του μελλοντικού ανατρέπονται με παλιότερα φλιτζάνια σας .

- Τι πρέπει να προσέξω στις φωτογραφίες μου ?

Το βασικό είναι να είναι καθαρές και όχι κουνημένες ή θολές . Πρέπει οπωσδήποτε να φαίνεται το χερούλι του φλιτζανιού σας καθώς και οι πλευρές του φλιτζανιού σας . Γι αυτό τον λόγο καλό είναι να γέρνετε  λίγο το φλιτζάνι σας έτσι ώστε να φωτογραφίζεται και την πλευρά του φλιτζανιού σας αλλά και μέρος του πάτου . Οι τρεις φωτογραφίες με αυτόν το τρόπο θα συνθέσουν όλο το παζλ του φλιτζανιού σας . 

- Περιμένω για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά δεν έλαβα ακόμα την πρόβλεψη μου

Προσπαθούμε να προσφέρουμε τις προβλέψεις μέσα σε 15 λεπτά ανά πάσα στιγμή.Ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις σε ώρες αιχμής και σας ενημερώνουμε με ένα μήνυμα εντός εφαρμογής σε αυτές τις περιπτώσεις.

Μπορείτε να πάρετε μια Vip υπηρεσία για να λάβετε τις προβλέψεις σας το συντομότερο δυνατόν ακόμη και σε ώρες αιχμής. Τα μέλη του Vip έχουν υψηλή προτεραιότητα και λαμβάνουν τις αναγνώσεις τους πριν από όλους τους άλλους.

Μπορείτε να αποκτήσετε Vip φλιτζάνι ή Vip Μήνα κάνοντας κλικ στον τύπο συνδρομής σας στην κύρια οθόνη.

- Παρέχετε δωρεάν υπηρεσία προβλέψεων ;

Το φλιτζάνι σας διαβάζετε δωρεάν ανά πάσα στιγμή αφού με την εγγραφή σας στο facebook και κάνοντας λογαριασμό χρήστη αποκτάτε 30 δωρεάν μονάδες και μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες του φλιτζανιού σας οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Στην συνέχεια μπορείτε να κάνετε κοινοποίηση της εφαρμογής κάθε 15 ημέρες και να κερδίζετε 5 δωρεάν μονάδες αλλά και πρόσκληση σε φίλο και να κερδίζεται 1 δωρεάν μονάδα για κάθε ένα ( ένα φίλο κάθε 3 ημέρες) Έτσι μπορείτε να συλλέγεται δωρεάν μονάδες όλο τον μήνα και να επιλέγεται την καφετζού που θέλετε βάση των μονάδων σας.  

- Θα φαίνεται κάτι στο προφίλ μου στο λογαριασμό του facebook μετά την σύνδεση μου στην εφαρμογή ?

Φυσικά και όχι. Προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών μας και δεν γίνεται τίποτα αυτόματα . Η σύνδεση με τον λογαριασμό facebook γίνεται για να λειτουργεί η εφαρμογή μας δωρεάν αφού μόνον εφόσον εσείς το θέλετε μπορείτε να κάνετε κοινοποίηση ή πρόσκληση για να αποκτήσετε δωρεάν μονάδες !! 

- Θέλω οι αναγνώσεις μου να σταλούν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου

Μπορεί να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email  kafemantia@okeanos.net.gr  η μέσα από την εφαρμογή στο πεδίο " Πέστε μας το πρόβλημα σας" και να μας δηλώσετε αυτήν την επιθυμία σας και εμείς θα σας αποστείλουμε την πρόβλεψη σας με email .

- Πώς μπορώ να κερδίσω Μονάδες ;

Κάνοντας σύνδεση με τον λογαριασμό facebook κερδίζετε 30 δωρεάν μονάδες, στην συνέχεια μπορείτε να κάνετε κοινοποίηση την εφαρμογή και να κερδίσετε 5 μονάδες ( μία φορά κάθε 15 ημέρες ) . Τέλος κάνοντας πρόσκληση σε φίλο 1 μονάδα ( ένας φίλος κάθε 3 μέρες ) . Με τον τρόπο αυτόν πέρα από της 30 αρχικά δωρεάν μονάδες κερδίζετε άλλες 20 κάθε μήνα !! 

- Έχω αγοράσει ένα πακέτο Μονάδων αλλά δεν τα έχω λάβει ακόμα .

Στείλτε μας την απόδειξη που λάβατε από το Google Play Store, όπου αναγράφονται τα στοιχεία αγοράς. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εγκρίνουμε την πληρωμή σας το συντομότερο δυνατόν και να προσθέσουμε τις μονάδες στο λογαριασμό σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Kafemantia@okeanos.net.gr

- Επανεγκατέστησα την εφαρμογή και έχασε όλες τις προβλέψεις .

Αυτό μπορεί να συμβεί αφού οι προβλέψεις αποθηκεύονται στην εξωτερική μνήμη του τηλεφώνου και κάνοντας διαγραφή της εφαρμογής διαγράφονται και αυτά τα δεδομένα ...Αυτό όμως δεν μπορεί να συμβεί με της μονάδες σας αφού εάν κάνετε σύνδεση ε τον λογαριασμό facebook ξανά θα εμφανιστούν κανονικά .

- Ποια είναι τα οφέλη από τη συμμετοχή σε Vip υπηρεσία ;

Προσπαθούμε να κάνουμε τις προβλέψεις και να τις παραδώσουμε εντός εύλογου χρονικού πλαισίου, αλλά οι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να διαφέρουν κατά τη διάρκεια των ωρών αιχμής .

Μπορείτε να πάρετε ένα Vip φλιτζάνι ή Vip μήνα για να λάβετε τις Προβλέψεις σας το συντομότερο δυνατόν ακόμη και σε ώρες αιχμής . Τα μέλη του Vip έχουν υψηλή προτεραιότητα και λαμβάνουν τις αναγνώσεις τους πριν από όλους τους άλλους. Το Vip φλιτζάνι ισχύει για μία πρόβλεψη ενώ ο Vip μήνας για απεριόριστες εντός ενός μήνα φυσικά πάντα αφού υπάρχουν οι ανάλογες μονάδες .

- Θέλω μια μακρύτερη και πιο λεπτομερή πρόβλεψη .

Υπάρχουν μέσα στην εφαρμογή μας σύνθετες προβλέψεις που βασίζονται στον συνδυασμό καφεμαντείας, χαρτομαντείας, αριθμομαντείας και αστρολογίας. Τις προβλέψεις αυτές τις κάνουν οι κύριοι  Eddy Ahmed και Abo Duhoki. Επιλέγοντας αυτόν το τύπο πρόβλεψης  θα έχετε την αναλυτική και μακροσκελή πρόβλεψη που θέλετε . 

- Θέλω μια πρόβλεψη με την μέθοδο της   χαρτομαντείας .

Μέσα στην εφαρμογή μας υπάρχουν 4 διαφορετικοί τύποι χαρτομαντείας . Η Τράπουλα της Κατίνας, η Αραβική Ταρώ , η Μεγάλη Αρκάνα και τα Ταρώ Μασσαλίας . Επιλέγοντας το τύπο τον καρτών Ταρώ που θέλετε θα πάρετε μία πρόβλεψη χαρτομαντείας με ένα γενικό άνοιγμα αλλά και με απάντηση 4 βασικών ερωτημάτων σας .

- Θέλω μια πρόβλεψη με μία εναλλακτική μέθοδο .

Μέσα στην εφαρμογή μας υπάρχει η μέθοδος του Χρησμού που βασίζετε στην μέθοδο του Εκκρεμές αλλά και βασικές αρχές μαντείας της αρχαίας ελληνικής μαντικής τέχνης. Εκεί μπορείτε να θέσετε μέχρι 10 βασικά ερωτήματα τον οποίων η απάντηση είναι μονολεκτική ΝΑΙ ή ΟΧΙ μερικές φορές αλλά σπάνια παρουσιάζεται και η απάντηση ΙΣΩΣ όταν υπάρχουν και άλλες ενέργειες που πρέπει να γίνουν πρώτα ....

- Θέλω μια πρόβλεψη αλλά με ζωντανή επικοινωνία.

Στην εφαρμογή μας υπάρχει και η δυνατότητα ζωντανής (τηλεφωνικής επικοινωνίας) χωρίς καμιά κρυφής ή πονηρής χρέωσης αφού η υπηρεσία μας δεν τύπου 090ΧΧΧΧ αλλά σας καλούμε εμείς με δικιά μας χρέωση όπου και να βρίσκεστε . Απλά γράψτε μας εκτός των ερωτημάτων σας ή του φλιτζανιού σας και το νούμερο του τηλεφώνου σας και θα σας έρθει μνμ εντός της εφαρμογής σε πόση ώρα θα σας καλέσουμε .    

- Θέλω να βρω άλλη ανάγνωση για τις φωτογραφίες του φλιτζανιού μου .

Μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες του φλιτζανιού σε μία άλλη καφετζού για να έχετε μια νέα ανάγνωση . Δεν μπορείτε όμως να έχετε δεύτερη πρόβλεψη από την ίδια καφετζού την ίδια ημέρα ακόμα και εάν το φλιτζάνι σας είναι διαφορετικό . Αυτό ορίζουν οι  "νόμοι " της καφεμαντείας τους οποίους φυσικά σεβόμαστε .

- Πόσους λογαριασμούς χρήστη μπορώ να έχω ?

Μέσα στους όρους χρήσης  ορίζετε ότι ο κάθε χρήστης πρέπει να έχει έναν και μόνο λογαριασμό.

 - Από λάθος έστειλα πολλές φορές την ίδια παραγγελιά , τι πρέπει να κάνω ?

Τίποτα, εμείς εντοπίζουμε τις πολλαπλές αποστολές από λάθος και τις διαγράφουμε. Είναι πιθανόν να εμφανίζονται πολλές ¨Αναμονές Πρόβλεψης¨ μέσα στην εφαρμογή σας , μην σας ενοχλεί αυτό , η απάντηση θα έρθει στην μία και σωστή παραγγελία σας .

 - Έχω πρόβλημα με την εφαρμογή και πρέπει να βρω λύση άμεσα, τι να κάνω ?

Μέσα στο πεδίο επιλέξτε την προσωπική σας καφετζού υπάρχει η ενότητα ¨Πέστε μας το Πρόβλημα σας ¨ στείλτε μας εκεί το όποιο θέμα έχετε και θα πάρετε άμεσα την απάντηση σας . Προσοχή μην στέλνεται εκεί τα φλιτζάνια σας !!

* Για οποιαδήποτε επιπλέον ερώτηση ή απορία έχετε μπορείτε να μας ρωτήσετε στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας .