Η Ιδέα 

Θα μπορούσε ένα ψηφιακό καφέ να λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, σε όλη την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο, να τον έχεις πάνω σου όπου και εάν πας και να τον "χρησιμοποιείς" όποτε θέλεις ?
Όλες αυτές τις απορίες είχαμε και τελικά βρήκαμε την λύση, να μπορούν να γίνουν όλα αυτά, απλά και γρήγορα. Βοηθός μας η τεχνολογία και πιο συγκεκριμένα τα smartphones που πλέον οι περισσότεροι/ες έχουμε. Κατεβάστε λοιπόν σήμερα από το Play Store την εφαρμογή  Καφεμαντεία Greek Style για κινητά τηλέφωνα για συσκευές Android. Μία εφαρμογή που θα μπορεί online να σας λέει το φλιτζάνι του καφέ σας, όπου και εάν βρίσκεστε, ότι γλώσσα και εάν μιλάτε (Ελληνικά, Αγγλικά, Τούρκικα, Αραβικά). Σας περιμένουμε λοιπόν να σας πούμε το φλιτζάνι online από τα καφέ Ωκεανός και το ψηφιακό καφέ του !!

Η διαδικασία :

Κατεβάστε την εφαρμογή μας και κάνοντας σύνδεση με το email σας κερδίζεται απευθείας 30 δωρεάν μονάδες. Κάντε αποθήκευση του προφίλ σας και είστε έτοιμη να στείλετε το πρώτο σας φλιτζάνι.... Γυρίστε τα φλιτζάνια για 5-10 λεπτά και βγάλτε τρεις καθαρές φωτογραφίες από όλες τις πλευρές του φλιτζανιού. Επιλέξτε την Προσωπική σας Καφετζού και πατώντας συνέχεια ανεβάστε τις φωτογραφίες σας . Τις επόμενες ώρες θα έχετε την πρόβλεψη σας αναλόγως την αναμονή ....   

  ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ

Επικεντρώσου στα θέματα που σε απασχολούν. Πάρε ένα κομμάτι χαρτί και κάνε τέσσερα συγκεκριμένα ερώτημα. Βγάλε φωτογραφία με τα ερωτήματα σου και στείλε τις φωτογραφίες σου όπως θα έστελνες και το φλιτζάνι σου. Τις επόμενες ώρες θα έχεις τις απαντήσεις για το κάθε ερώτημα σου.

 ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ : ΕΙΔΟΙ & ΤΡΟΠΟΙ

Ξεκινώντας πρέπει να καταλάβουμε ότι σε γενικές γραμμές οι τρόποι χαρτομαντείας ξεχωρίζουν από τις τράπουλες με τις οποίες γίνεται η κάθε μέθοδος χαρτομαντείας. Δύο είναι τα βασικά είδη χαρτιών που υπάρχουν τα Tarot cards/Decks και τα Oracle cards/Decks .

Το Tarot είναι μια τράπουλα 78 φύλλων, το καθένα με τις δικές του εικόνες, συμβολισμό και ιστορία. Οι 22 κάρτες της Μεγάλης Αρκάνας αντιπροσωπεύουν καρμικά και πνευματικά μαθήματα της ζωής. Αντιπροσωπεύουν μια πορεία προς την πνευματική αυτογνωσία και απεικονίζουν τα διάφορα στάδια που συναντάμε καθώς αναζητάμε μεγαλύτερη σημασία και κατανόηση. Με αυτόν τον τρόπο, οι κάρτες της Μεγάλης Αρκάνας έχουν βαθιά ουσιαστικά μαθήματα σε επίπεδο ψυχής.

Οι 56 κάρτες της Μικρής Αρκάνας αντικατοπτρίζουν τις δοκιμασίες και τις δοκιμασίες που βιώνουμε καθημερινά. Αυτές οι κάρτες Ταρώ επισημαίνουν τις πιο πρακτικές πτυχές της ζωής και μπορούν να αναφέρονται σε τρέχοντα ζητήματα που έχουν προσωρινή ή μικρή επιρροή. Μέσα στις κάρτες της Μικρής Αρκάνας, υπάρχουν 16 κάρτες Tarot Court που η καθεμία αντιπροσωπεύει 16 διαφορετικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας που μπορεί να επιλέξουμε να εκφράσουμε ανά πάσα στιγμή. Υπάρχουν επίσης τα 40 αριθμημένα φύλλα που οργανώνονται σε 4 Suits – Cups, Pentacles, Swords και Wands – το καθένα με 10 φύλλα, που αντιπροσωπεύουν διάφορες καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Η επιστημονική έρευνα δείχνει ότι οι κάρτες προέρχονταν από την Ιταλία το 1500 όπου χρησιμοποιήθηκαν ως παιχνίδι, που ονομάζεται Tarocchi, από τους πολύ πλούσιους. Δεν ερμηνεύθηκαν για πνευματική μαντεία μέχρι τον 18ο αιώνα. Η σύγχρονη τράπουλα των παιγνιοχάρτων είναι απόγονος του Ταρώ. Οι καρδιές είναι κύπελλα Τα πεντάλφα είναι διαμάντια, τα ραβδιά είναι κλαμπ και τα σπαθιά είναι μπαστούνια. Ο Τζόκερ και ο Ανόητος δεν είναι πουθενά και παντού και οι Κάρτες Δικαστηρίου που παραμένουν είναι ο Βασιλιάς, η Βασίλισσα και ο Τζακ.

Διαθέσιμες Τράπουλες εντός της Εφαρμογής :

1. Τράπουλα του Φλιτζανιού (Oracle Cards )  2. Τράπουλα Κατίνας  (Oracle Cards )  /  3. Τράπουλα Αγγέλων  (Oracle Cards ) / 4. Kastrini Sigma  (Oracle Cards )  /  5. Τράπουλα HAL  (Oracle Cards )  / 6. Μεγάλη Αρκάνα (Tarot Cards)7. Αραβική Ταρό  (Tarot Cards) 8. Da Vinci Tarot (Tarot Cards)  /  9. Μεγάλος Καθρέπτης (Oracle Cards )  /  10. Δέντρο της ζωής (Oracle Cards )   11. Το Ρίξιμο της (Oracle Cards )Έχετε κάποια απορία ? Επικοινωνήστε μαζί μας .


  ©Copyright - Okeanos Coffee Company LDT - 2016 - 2022